Foltene Serum Ve Şampuan Hakkında Acil

soru

Arzu Üzüm

08 Mayıs 2024 Çarşamba

Foltene serum ve şampuanını kullanıyorum. İkinci kutu serumu aldım. saçlarım gerçekten çoğaldı ve dökülmüyor. üç arkadaşıma daha aldırdım aynı ürünü. Ancak üçümüzde de şiddetli baş ağrısı başladı. Sebebinin bu ürünle alakalı olabileceğini düşünüyoruz ama niye anlamıyorum. bu soruma cevap arıyorum.Üründen çok mumnun kaldık ancak baş ağrısı felaket. bu konuda bilgilendirilmek istiyorum. Ürün içeriğinde tehlikeli madde olabilir mi? Meil adresim [email protected]

şifre

Önceki Cevaplar

cevap

Admin

01 Temmuz 2024 Pazartesi

Arzu Üzüm Hanım,

Foltene serum ve şampuan kullanımı sonrasında siz ve arkadaşlarınızda şiddetli baş ağrısı yaşamanız, ürünle ilgili bir reaksiyon olabileceğini düşündürebilir. Bu tür ürünlerin içeriğinde bulunan bazı maddeler, hassasiyete veya alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Ancak bu durumu kesinleştirmek için bir dermatolog veya doktor ile görüşmeniz önemlidir.

Ürün içeriklerinin detaylı incelenmesi ve kişisel sağlık durumunuzun değerlendirilmesi gerekecektir. Ayrıca, ürün üzerindeki kullanım talimatlarını dikkatlice okuyarak ve önerilen şekilde kullanarak devam etmeniz de önemlidir. Herhangi bir yan etki durumunda, ürünü kullanmayı derhal bırakmalı ve bir uzmana danışmalısınız.

Sağlıklı günler dilerim.

Çok Okunanlar

Serum İçeriği

Serum İçeriği

Haber Bülteni